ME in winkels, dankzij jullie!

ME in winkels, dankzij jullie!

Wat krijg ik veel mails van jullie (mijn klanten) met leuke en goede feedback over Marjolein Elisabeth. Echt geweldig! Veel dank daarvoor! Het is namelijk heel belangrijk om te weten wat goed gaat (welke stoffen en modellen zijn super) en wat beter kan (welke soort rok of jurk mist?). Zo komt het merk verder.

Een vraag van jullie die een heel belangrijke stap voor ME tot gevolg heeft gehad is: “In welke winkels kan ik Marjolein Elisabeth kopen?”

Ik vond het erg jammer dat ik daar “geen” op moest antwoorden. Al kun je natuurlijk ook niet alles tegelijk, maar toch.

Het heeft er toe geleid dat ik begin vorig jaar besloot op zoek te gaan naar winkels waar ME een mooi plekje kon krijgen. En die heb ik gevonden! Inmiddels is Marjolein Elisabeth te koop in 4 grote steden: Amsterdam (YDU), Utrecht (LIVStores), Groningen (Marquant Department) en Den Haag (Poush). In winkels van eigenaren die Marjolein Elisabeth in hun hart hebben gesloten. En dat vind ik belangrijk, dat de winkel Marjolein Elisabeth echt omarmt zodat jij als klant goed geholpen wordt.

Het zijn allemaal winkels waar je de liefde voor mode voelt, waar je bijzondere merken vindt en waar je vooral enorm goed geholpen wordt. En goed om te weten, op dit moment is ook Marjolein Elisabeth bij alle winkels in de SALE.

Dus ga vooral even neuzen bij een winkel bij jou in de buurt. Ondertussen werken wij door aan de nieuwe collectie en aan het vinden van winkels in andere grote steden. Met als doel bij iedereen in de buurt een verkooppunt te hebben. Shopze en tot horens!!

Klik hier voor adressen.

Liefs, Marjolein

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *