De ingrediënten van ME? Passie, liefde en aandacht 

De ingrediënten van ME? Passie, liefde en aandacht

Kleur op de werkvloer brengen. Vanuit dat ideaal ben ik Marjolein Elisabeth ruim 5 jaar geleden gestart. Ik vond kleding die geschikt is voor kantoor maar saai. Bovendien zag ik dat vrouwen vaak niet droegen waar ze zich het lekkerste in voelen. Ik dacht, “Dat moest toch anders kunnen?! Waarom is er geen kleurrijke kleding die netjes is maar die tegelijkertijd zo lekker zit dat je het de hele dag wilt dragen?”.

Ik ging op naailes en begon met het maken van mijn eigen kleurrijke kantoorkleding. Daar reageerde iedereen zo enthousiast op dat ik besloot mijn baan op te zeggen en mijn eigen label startte. Met nette maar kleurrijke en vrouwelijke kleding voor op de werkvloer.

Nu 13 collecties, 5 verkooppunten en een goedlopende webshop verder ben ik nog altijd hartstikke blij dat ik die stap ooit gezet heb. Mijn hoofd vol ideeën was ooit mijn grootste vijand en nu mijn grootste talent. Elke dag spring ik vol zin uit bed en voor ik het weet is de dag weer (te snel) om gevlogen.

En het leukste? De aandacht voor mijn klanten – door een pakje mooi in te pakken, een briefje te schrijven of een speciaal verzoek voor elkaar te krijgen – en de berichtjes terug van hen om mij vertellen hoe blij ze zijn met hun aankoop. Persoonlijke aandacht wordt nog wel eens vergeten in deze drukke tegenwoordige tijd terwijl dat nu juist het gene is wat je dag kan maken of breken. Ik ben dankbaar dat ik elke dag tijd mag maken voor aandacht en zal daar nooit op inleveren. Zonder de passie, liefde en aandacht is het mijn label namelijk niet meer.

Liefs Marjolein

Bekijk de laatste collectie hier.

Vragen, tips of samenwerken? info@marjoleinelisabeth.nl

De waardering van www.marjoleinelisabeth.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 160 reviews.