Een echte ME gala-dress

Een echte ME gala-dress

Naast collecties ontwerpen voor mijn eigen label maak ik heel soms ook iets voor mijzelf. Vaak voor een bijzondere gelegenheid.

Zo maakte ik bijvoorbeeld een witte jurk voor mijn huwelijksfeest en een lichtroze imitatiebont bodywarmer met een lint (is echt cooler dan het klinkt haha) voor tijdens mijn zwangerschap. En op dit moment leg ik de laatste hand aan een outfit voor een aankomend gala.

Natuurlijk kan ik mijn creativiteit en energie helemaal kwijt in Marjolein Elisabeth (wauw, en niet zo’n beetje ook) maar een project als dit is toch extra bijzonder. Omdat het voor een speciale gelegenheid is – en niet voor iedere dag – kan ik in het ontwerp net wat meer overdrijven. En ik kan hem precies zo maken als bij mij past. Ik hou van meisjesachtig, dat zie je terug in de rok. De bloemen maken me rustig en geven me een fijn gevoel. En zwart is een klassieke kleur  Die combinatie maakt dat ik me in deze uitgesproken jurk bijzonder voel, maar toch helemaal mijzelf en op mijn gemak tijdens zo’n drukke feestavond.

Ik kan in ieder geval niet wachten tot ik hem aan mag!

Liefs, Marjolein