Zo draagt Hellen ME!

“Hoe draag jij ME?” Die vraag hebben wij deze collectie weer aan klanten gegesteld. We hebben gevraagd waarom ze zo graag Marjolein Elisabeth dragen, welke dromen en ambities zij nastreven in hun leven en tot slot zijn ze door een fotograaf vastgelegd zoals zij ME dragen op hun werk, naar een feestje en in hun vrije tijd.

Klant: Hellen, Amsterdam.

Waarom draag je de kleding van Marjolein Elisabeth zo graag?
Ik heb ooit de allereerste bestelling uit de webshop van Marjolein Elisabeth gedaan (Jurk Lisa sterren blauw) en toen ik die aantrok zat hij als gegoten! Sindsdien ben ik verslingerd en heb ik van elke collectie wel iets in de kast hangen. Ik vind het vooral prettig dat het hele comfortable kleding is, wat er toch super leuk uitziet en wat ik kan dragen in veel verschillende situaties. As we speak zit ik op kantoor in een fijn ME jurkje en na werk race ik direct door op de fiets en in de trein naar een etentje waar ik dan ook perfect voor gekleed ben!

Wat houdt jou op dit moment bezig in je leven?
Ik ben vooral bezig met zoveel mogelijk te genieten van alle fijne dingen het in leven! Wat een geluk om dat te kunnen zeggen haha! Ik werk met leuke collega’s, woon in een mooi appartement, zing in een musicalgroep, train voor een sprint-triatlon en ben zelfs onlangs ook met naailessen begonnen (geïnspireerd door ME uiteraard). Begin dit jaar heb ik samen met mijn vriend ook nog eens een mooie reis van 3 maanden gemaakt…

Wat is jouw droom?
Ik hoop dat onze reis geen ‘once in a lifetime experience’ gaat zijn en ben dan ook van plan om nog veel meer van de wereld te gaan zien! En verder is eind vorig jaar al een droom in vervulling gegaan: ik mocht zingen in Carré (wat wel naar meer smaakte moet ik toegeven).

Wat maakt jou trots op jezelf en op een ander?
Onze woning in Amsterdam hebben we van vervallen winkelpand grondig verbouwd tot het huis wat het nu is. Ik kan zelf nogal eens beren op de weg zien, maar mijn vriend is meer van het type: ‘niet lullen, maar poetsen’ (of klussen in dit geval). Ik heb veel respect voor mensen die iets waar in eerste instantie geen beginnen aan lijkt te zijn toch gewoon vol goede moed aanpakken en het tot een succes maken. Onder lichte dwang van mijn vriend is ons dat ook gelukt en daar ben ik zeker trots op!

Rok Esmee Birds

Dit bericht is gepost in blog. Bookmark de link.

De waardering van www.marjoleinelisabeth.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 41 reviews.