Hoera, ME trakteert!

HOERA, ME trakteert!

Vorige maand was mijn label jarig en vandaag vier ik zelf dat ik een jaartje ouder word. Hoera! 36 lentes jong alweer!

Dat vind ik stiekem best een beetje oud als je bedenkt dat ik ben waar ik vroeger zei: ‘later als ik groot ben’. Dat leek altijd heel ver weg en heel serieus. Maar het valt alles mee! Ik vind zeker wel dat de tijd snel gaat…. maar alles dat het leven me heeft geleerd de afgelopen jaren – en dat zijn pieken en dalen geweest – heeft er wel voor gezorgd dat ik nu doe wat ik leuk vind, met mensen om me heen die me energie geven en op een plek die bij me past. Zo naaide ik als tiener al kleren voor mezelf in elkaar, maar dat ik ooit een label zou starten had ik toen niet voorzien. Dat is echt ontstaan door alles dat daarna op mijn pad is gekomen.

Dus ja, ook ik vind dat de tijd als een sneltrein voorbij gaat, maar ben ook heel blij met wat de tijd me heeft gebracht. Met trots dus hoera voor 36 lentes oud!

En omdat ik jarig ben trakteer ik op deze leuke cadeaulabels. Je krijgt ze deze maand al bij je aankoop in de webshop maar vandaag kun je ze ook zelf downloaden en printen, via onderstaande link. Kunnen mooi nog aan je kerstcadeautjes. Veel plezier ervan!

ME wt kaartjes A4

Liefs, Marjolein

 

De waardering van www.marjoleinelisabeth.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 160 reviews.