ME draag je de dag, avond en nacht…

ME draag je de dag avond en nacht

Marjolein Elisabeth is ontstaan door mijn persoonlijke zoektocht naar kleding die vrouwelijk en uitgesproken is, maar wel geschikt voor op kantoor en ook daarbuiten. Kleding dus die ik – als drukke vrouw – de hele dag kan dragen maar waarin ik me wel mezelf voel. 

Inmiddels brengt Marjolein Elisabeth twee keer per jaar een collectie uit, bestaande uit vaste modellen die steeds weer in andere kleuren en uitvoeringen verschijnen. Jurken, rokken en tops waar je op kantoor van meeting naar meeting rent, nog even de vrimibo meepakt na kantoor, aanschuift voor een lekker maaltje en daarna nog even naar de stad fietst voor een borrel met je vriendin die later kan worden dan je eigenlijk wilde….

Kortom, Marjolein Elisabeth draag je overdag, ’s avonds en ’s nachts. En veel items shop je nu in de -50% SALE. Dus wil je jezelf nog op een mooi setje trakteren, dan is dit een goed moment.

Liefs, Marjolein

>> naar de shop

  

 

Dit bericht is gepost in blog. Bookmark de link.

De waardering van www.marjoleinelisabeth.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 38 reviews.