ME start samenwerking Dress for Success

Samenwerking Dress for Success

Marjolein Elisabeth werkt samen met Dress for Success vanwege haar missie:

‘Vrouwen zich zelfverzekerd laten voelen op hun werk doordat de kleding een glimlach op dat van haar zelf, en de mensen om haar heen, tovert.’

Marjolein Elisabeth gunt dit iedere vrouw. Zij vindt het belangrijk dat vrouwen doen waar ze gelukkig van worden en wil dat vrouwen het niet nalaten hun dromen na te jagen. Omdat niet iedere vrouw de financiële middelen heeft om een outfit van Marjolein Elisabeth aan te schaffen zijn we een samenwerking aangegaan met Dress for Success. Van iedere webshopbestelling doneert Marjolein Elisabeth een bedrag aan de Stichting.

Dress voor Success is een internationale vrijwilligersorganisatie die werkzoekenden met een minimuminkomen voorziet van gratis representatieve kleding en praktische adviezen om succesvol te kunnen solliciteren. Op deze manier helpt Dress for Success mensen op hun weg naar economische onafhankelijkheid

In de tien winkels – verdeeld over heel Nederland – helpt Dress for Success duizenden werkzoekenden bij het samenstellen van een nieuwe outfit die bij zowel de persoon als de functie past. In de praktijk blijkt de aanpak voor veel mensen een uitkomst, 65% van de klanten slaagt. Klanten vertellen dat ze door de kleding en adviezen van Dress for Success met meer zelfvertrouwen solliciteren en sneller dan ze dachten nieuw werk gevonden hebben.

Meer lezen? www.dressforsuccess.nl

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

De waardering van www.marjoleinelisabeth.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 8 reviews.