Over ME

Naar je werk, een lunch buiten de deur, meteen door naar een borrel met collega’s en ’s avonds nog even uit eten met je vriendinnen. Marjolein Elisabeth ontwerpt kleding voor de drukke vrouw die zich op elk moment van de dag de mooiste versie van zichzelf wil voelen. Representatieve en vrouwelijke kleding die zo comfortabel zit dat je het de hele dag kunt dragen.

De collectie bestaat uit vaste modellen – rokken, jurken, broeken en tops – die het hele jaar door verkrijgbaar zijn, steeds weer in andere kleuren of stoffen. Zodat je die fijne rok of jurk altijd nog eens kunt kopen. 

De stijl kenmerkt zich door tijdloze modellen in opvallende prints en kleuren: kleurrijke basics. Gemaakt onder eerlijke arbeidsomstandigheden in Europa. Met gebruik van duurzame stoffen zoals EcoVero viscose en Tencel. Lees hier meer over onze visie op duurzaamheid.

Onze missie: kleur op de werkvloer brengen

Het begin van ME

Toen ik in het bedrijfsleven werkte vond ik het lastig om uitgesproken kleding te vinden die geschikt is voor werk. Kleding die representatief is maar ook de hele dag lekker zit.

Ik houd van eenvoudige modellen, in opvallende kleuren en prints. Was dat de mode, dan kon ik mijn geluk niet op maar andere seizoenen was het een hele zoektocht.

Ik besloot mijn eigen ‘kleurrijke basics’ te gaan ontwerpen en maken die je de hele dag kunt dragen. Netjes genoeg voor mijn werk, feestelijk genoeg voor een borrel of diner en casual genoeg voor in mijn vrije tijd. Mijn omgeving reageerde zo enthousiast op mijn ontwerpen dat ik besloot mijn eigen label – Marjolein Elisabeth – te starten. Met als uitgangspunt een eerlijke bedrijfsvoering, met respect voor de mens en milieu.

Liefs, Marjolein