Verzending: Verzendkosten zijn binnen Nederland standaard €4,95 - Gratis verzending (binnen NL) bij besteding van meer dan €100,- Buiten Nederland zijn de verzendkosten afhankelijk van het land Verzending duurt maximaal 2 werkdagen
Retouren: Als je niet volledig tevreden bent met je aankoop kun je de aankoop binnen 14 kalenderdagen na ontvangst retourneren, op voorwaarde dat het product in dezelfde staat is als waarin je ze ontvangen hebt. Dat wil zeggen: voorzien van kaartje, niet gebruikt en ongewassen en geen vlekken of geur door deodorant, make-up of parfum. - Na ontvangst en verwerking van de retourzending, ontvang je een e-mail om je hiervan op de hoogte te stellen. Nadat je deze e-mail ontvangen hebt, zorgen we dat binnen 14 werkdagen de restitutie op jouw rekening staat. De verzendkosten (van de verzending naar jou toe) stort Marjolein Elisabeth conform wetgeving terug indien de hele bestelling is geretourneerd. Wanneer je slechts een deel retourneert dan worden deze verzendkosten niet vergoed.
Klantenservice: Neem gerust contact met Marjolein Elisabeth op als je vragen, opmerkingen of klachten hebt met betrekking tot je aankoop via info@marjoleinelisabeth.nl.
Algemene voorwaarden Marjolein Elisabeth
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *