‘This is ME’ – Model voor een dag
Word jij een van de gezichten van onze najaarscampagne?

Altijd al model willen zijn? Dan is dit je kans. Voor de herfst/winter-collectie 2017 wil Marjolein Elisabeth dat drie van haar klanten het gezicht van de campagne zijn.

Waarom?
Het doel van Marjolein Elisabeth is dat je je de beste versie van jezelf voelt in de kleding. En wie kunnen dat nu beter laten zien dan jij zelf. Jullie dragen en maken immers het merk.

Wat gaan we doen?
Op een bijzondere locatie staan een kapper en visagist klaar die jouw haar en make-up doen. Vervolgens ga je in drie a vier setjes op de foto. En we willen wat meer horen over wie je bent, wat je doet en waar je voor staat – we willen jouw verhaal horen – zodat we een portret kunnen maken van de krachtige vrouwen die Marjolein Elisabeth dragen.

We sluiten af met een lunch en als dank mag je een mooie outfit uitzoeken uit de nieuwe collectie. En natuurlijk krijg je – zodra de collectie gelanceerd is – de foto’s die van je gemaakt zijn. Leuk voor je LinkedIn, Instagram of Facebook.

Alles nog even op een rijtje:

Wat verwachten we van je?
– Je bent beschikbaar op donderdag 17 augustus 2017 as. van 9.00 tot 14.00 uur
– Je bent bereid om met eigen vervoer naar de locatie komen. Ergens in de buurt van Deventer. Details houden we nog even een verrassing
– Je wordt opgemaakt en je haar wordt gedaan en je gaat in drie a vier setjes op de foto
– Ook vertel je kort wat over jezelf zodat we een kort portret van je kunnen maken – ‘This is ME’
– De gemaakte foto’s en het portret worden via de online en offline media van Marjolein Elisabeth (en media van derden, zoals webshops) gebruikt ter promotie van de herfst-wintercollectie 2017. Je ziet jezelf dus gedurende een periode overal voorbij komen.

Wat krijg je van ons?
– Koffie, thee en wat lekkers en een afsluitende lunch.
– Na afloop mag je een outfit uit de nieuwe collectie uitkiezen. Deze krijg je cadeau als dank voor je inzet en tijd.
– Je mag de van jou gemaakte foto’s die onderdeel van de campagne worden houden. Deze mag je gebruiken voor privédoeleinden.
– Overige onkosten (zoals reiskosten) worden niet vergoed.

Meedoen?
Stuur een e-mail met als onderwerp ‘This is ME’ naar info@marjoleinelisabeth.nl. Zet daarin je naam, adres, leeftijd, foto en vertel in drie regels waarom je graag wilt meedoen.

Aanmelden kan tot en met zondag 23 juli 2017. In de week erna laten we weten of we je wel of niet verwachten op de dag van de fotoshoot. Je ontvangt uiterlijk 27 juli bericht van ons.