Dreams come true in Ibiza

Dreams come true in Ibiza

Drie jaar geleden zat ik op Ibiza aan het zwembad, bij het idyllische hotel Can Guillem (een aanrader overigens!), midden in de natuur. Mijn benen bungelend in het water, zonnehoed op en een notitieboekje op mijn schoot.

Ik zat rustig tekenen. Mijn ideale jurken, rokken en tops. Ik wist precies hoe ze eruit moesten zien. Ik zei tegen mijn man: “eigenlijk zou ik hier iets mee moeten doen. Ik kan niet stoppen met tekenen.” Hij (een echte ondernemer): “Waarom doe je dat dan niet gewoon? Ik hoor je er al zo lang over…” Ik: “Ja maar, mijn inkomen dan? Ja, maar, onze zekerheden. Ja, maar mijn pensioen? En en en…..”

De week erna zat ik tegenover mijn baas en vertelde ik hem dat ik mijn baan op wilde zeggen en was het begin van Marjolein Elisabeth daar.

Nu drie jaar later was ik weer op Ibiza. Voor een fotoshoot van de alweer 6e ME collectie. Dat was best bijzonder.

En de foto’s zijn prachtig geworden. Dat zelfde lekkere zonnetje, dat mooie licht, de kleuren, de warmte, de kracht en…..de ideeën die toen in mijn hoofd zaten, alleen dan in real life.

Bedankt Ibiza, voor toen en nu!

De waardering van www.marjoleinelisabeth.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 305 reviews.
This website only uses analytical cookies (anonymised) and functional cookies.