Engeltje op je schouder..

ME lucky t-shirt geven of hebben?

Een engeltje op je schouder kan iedereen zo nu en dan gebruiken! Voor een sollicitatie voor je droombaan bijvoorbeeld. Dat is de gedachte achter dit speciale t-shirt dat ter gelegenheid van het 5-jarig jubileum als limited edition heb ontworpen.

Ikzelf heb er vijf jaar geleden voor gekozen om het roer om te gooien en mijn droom te realiseren: mijn eigen modelabel. En geloof me, dat is echt niet alleen maar rozengeur en maneschijn. Maar juist alle ups, downs én af en toe een engeltje op mijn schouder hebben ervoor gezorgd dat er nu, na vijf jaar, een label staat waar ik ongelooflijk trots op ben.

Eén van de uitgangspunten van mijn modelabel is een bijdrage leveren aan dat vrouwen zich zelfverzekerd voelen en doen waar ze gelukkig van worden. En soms kan een engeltje op je schouder dan net een beetje helpen. Ik gun dat iedere vrouw, ook vrouwen die het om welke reden dan ook wat moeilijker hebben. Daarom doneer ik van elk verkocht ME lucky t-shirt € 2,50 aan de stichting Dress for Success Nederland.” Dress voor Success voorziet werkzoekenden met een minimuminkomen van gratis representatieve kleding en praktische adviezen om succesvol te kunnen solliciteren.

Liefs, Marjolein

> Shop het ME lucky t-shirt

De waardering van www.marjoleinelisabeth.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 305 reviews.
This website only uses analytical cookies (anonymised) and functional cookies.