Pop-Up Boutique bij jou?

Pop-Up Boutique bij jou?

Marjolein Elisabeth is vooral online te koop. In onze eigen webshop en in andere webshops, naast andere mooie merken. Daar zijn we ook op ingericht want we hebben een collectie met vaste modellen. Ze verschijnen iedere collectie in andere kleuren en uitvoeringen, maar de pasvorm blijft hetzelfde. Weet je eenmaal wat je maat is bij Marjolein Elisabeth, dan is online shoppen een fluitje van een cent.

Maar natuurlijk is het leuk om de collectie in het echt te kunnen zien, voelen en passen. Even in real life kennis maken met Marjolein Elisabeth. Daarom organiseren wij zo nu en dan een pop-up boutique. In winkels, tijdens events, op kantoren of bij dames thuis. Ook omdat wij het leuk vinden om jullie te ontmoeten!

Met een pop-up boutique komen we met de hele collectie naar je toe. We zetten rekjes neer en hangen alles netjes op. Ook nemen we voorraad mee zodat alle maten beschikbaar zijn, en tasjes en een pinautomaat. Alles ingrediënten dus om zorgeloos te shoppen. Het enige dat jij hoeft te doen is je vriendinnen, collega’s en kennissen uit te nodigen.

Vind jij het leuk als we bij jou thuis, op je werk of in je winkel langs komen met de collectie een middag of avond? Mail naar info@marjoleinelisabeth.nl voor meer informatie.

Voorbeelden (van links naar rechts): SentiModa Catwalk Amsterdam, Atelier Marjolein Elisabeth Rotterdam, Fair Fashion Festival Utrecht.

img_4318img_4244img_2973

De waardering van www.marjoleinelisabeth.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 305 reviews.
This website only uses analytical cookies (anonymised) and functional cookies.