ME & Share a Masterpiece

Naast het duurzaam produceren van mode is het duurzaam consumeren minstens zo belangrijk. Daarom werkt ME sinds vorig jaar samen met het mooie initiatief Share a Masterpiece. Een verhuurplatform voor designerkleding. Met dagelijkse en meer bijzondere items, voor elke gelegenheid. Een mooi voorbeeld van hoe het consumeren van mode anders kan. Daarom omarmen we het graag.

Duurzaamheid in de mode is vanzelfsprekend vinden wij bij ME. Onze collectie wordt geproduceerd in een atelier waar naaisters onder eerlijke omstandigheden werken, gebruiken duurzame stoffen die lang mee gaan en onze ontwerpen zijn tijdloos waardoor onze kleding nooit ‘uit de mode is’. En zo voeren we duurzaamheid en eerlijkheid in onze gehele bedrijfsvoering door.

Maar duurzaamheid is volgens ons niet alleen eerlijke en duurzame productie. Ook de manier van consumeren speelt een belangrijke rol. De afgelopen jaren is de industrie gericht geweest op het over produceren van kleding waar het consumeren in mee is gegaan. Kleding wordt op grote schaal aangeboden en is goedkoop. En dat terwijl kleding geen massaproductie-artikel zou moeten zijn. Kleding is namelijk gemaakt door menselijke handen en draag je om je veilig en zelfverzekerd te voelen. En dat verdient een bewuste keuze toch? Het aanschaffen van een kleding stuk zou een weloverwogen besluit moeten zijn. Iets dat je met liefde koopt. Het is immers ook door iemand voor jou ontworpen en gemaakt.

Bewust kopen is dus heel erg belangrijk. Maar ook kun je denken aan gebruik in plaats van bezit, zoals het ruilen, huren of leasen van kleding. Super interessant en zeker de toekomst. Daarom werken we graag samen het verhuurplatform Share a Masterpiece, die sinds vorig jaar mooie items van ons verhuren aan hun klanten. Meer weten? Ga naar de website van Share a Masterpiece.

De waardering van www.marjoleinelisabeth.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 302 reviews.
This website only uses analytical cookies (anonymised) and functional cookies.