“Kleur op de kantoorvloer brengen, dat wilde ik!”

Toen ik in het bedrijfsleven werkte vond ik het lastig om uitgesproken kleding te vinden die geschikt is voor werk. Kleding die representatief is maar ook de hele dag lekker zit.

Ik houd van eenvoudige modellen, in opvallende kleuren en prints. Was dat de mode, dan kon ik mijn geluk niet op maar andere seizoenen was het een hele zoektocht.

Ik besloot mijn eigen ‘basics met een twist’ te gaan ontwerpen en maken die je de hele dag kunt dragen. Netjes genoeg voor mijn werk, feestelijk genoeg voor een borrel of diner en casual genoeg voor in mijn vrije tijd. Mijn omgeving reageerde zo enthousiast op mijn ontwerpen dat ik besloot mijn eigen label – Marjolein Elisabeth – te starten. Met als uitgangspunt een eerlijke bedrijfsvoering, met respect voor de mens en milieu.

Liefs, Marjolein

 

Het merk:

Naar je werk, een lunch buiten de deur, meteen door naar een borrel met collega’s en ’s avonds nog even uit eten met je vriendinnen. Marjolein Elisabeth ontwerpt kleding voor jou. De drukke vrouw die zich op elk moment van de dag de mooiste versie van zichzelf wil voelen.

De collectie bestaat uit vaste modellen – rokken, jurken, broeken en tops – die het hele jaar door verkrijgbaar zijn, steeds weer in andere kleuren of stoffen. Zodat je die fijne rok of jurk altijd nog eens kunt kopen. 

De stijl kenmerkt zich door eenvoudige en tijdloze modellen in opvallende prints en kleuren. Comfortabel en met een fijne, vrouwelijke pasvorm. Gemaakt onder eerlijke arbeidsomstandigheden in Europa en zoveel mogelijk van natuurlijke stoffen, het liefst biologisch of organisch. Lees hier meer over onze visie op duurzaamheid.


Missie:

Jou op elk moment van de dag de mooiste versie van jezelf laten voelen.

Visie:

Marjolein Elisabeth staat met elke collectie garant voor mooie kleding waarin je je fijn, sterk en zeker voelt. Dat gevoel is onbetaalbaar. Dat voel je en dat zie je. Elk kledingstuk in de collectie past mooi, draagt comfortabel, en is kleurrijk en vrouwelijk.