Petitie Schone Kleren Campagne

Bij Marjolein Elisabeth vinden we het vanzelfsprekend dat kleding eerlijk gemaakt wordt. Met net zoveel plezier als jij beleefd aan het dragen. Onze collectie wordt daarom geproduceerd in een atelier in Bulgarije, door naaisters die een eerlijk loon krijgen en prettige arbeidsomstandigheden. Helaas is dit nog niet altijd vanzelfsprekend. De Schone Kleren Campagne is een van de instanties die zich inzetten voor het verbeteren van de arbeidsomstandigheden en de positie van arbeiders in de wereldwijde kledingindustrie.

   

Schone Kleren Campagne (SKC) * strijdt voor een kledingindustrie waarin kleding op een eerlijke en transparante wijze wordt gemaakt. Wereldwijd werken zo’n 60 tot 75 miljoen mensen in de kledingindustrie, onder slechte omstandigheden en voor een karig loon. Volgens SKC moet én kan dit anders! Zij werken samen met organisaties en vakbonden van over de hele wereld (o.a. in productielanden) voor betere werkomstandigheden, eerlijke lonen en om de positie van kledingarbeiders te verbeteren .

Momenteel maken ze zich hard voor eerlijke lonen via de Good Clothes, Fair Pay campagne. De mensen die onze kleding maken hebben recht op een eerlijk loon! Daarom roepen ze alle EU burgers op om deze petitie te tekenen. Met een miljoen handtekeningen is de politiek verplicht op het voorstel voor eerlijke lonen reageren. Je kunt de petitie tekenen door op onderstaande afbeelding te klikken of de QR code te scannen.

>> Klik hier om naar de petitie te gaan

De waardering van www.marjoleinelisabeth.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 305 reviews.
This website only uses analytical cookies (anonymised) and functional cookies.