That was ME

That was ME

Ruim tien jaar geleden richtte ik Marjolein Elisabeth op. Omdat ik kleurrijke kleding voor naar mijn werk lastig te vinden vond. Comfortabel en vrouwelijk. En duurzaam en eerlijk gemaakt. Zodat het extra lekker draagt.

Ook verloor ik toentertijd iemand dichtbij, die zelf besloot uit het leven te stappen. Een enorme drive om te leven en te laten zien dat je kunt realiseren waar je van droomt kwam op. Marjolein Elisabeth gaf me elke dag zoveel plezier. Iets creëren vanuit je gevoel en daar een ander mee blij maken is het mooiste dat er is!

Bij Marjolein Elisabeth had ik dus geen verwachting. Als iemand één jurk zou kopen zou ik al een gat in de lucht springen. Maar dat werden er veel meer dan één en de rest is geschiedenis. Wat ben ik trots op wat ik heb neergezet. En wat ben ik dankbaar voor elk kledingstuk dat jullie kochten, de attente berichten die ik kreeg, lieve kattebelletjes op retourformulieren en het samenwerken met al mijn zakelijke partners. Het heeft zoveel plezier gebracht.

Maar, een modelabel hebben is niet alleen mooie dingen realiseren en klanten blij maken. De modebranche is hard, snel en draait (steeds meer) om korting. Dat is voor een klein duurzaam label met een missie niet makkelijk.

De energie om te vechten voor mijn plekje als duurzaam label in deze modebranche is even op. Dat betekent dat er geen nieuwe collectie komt. Wie weet wat er in de toekomst weer ontstaat….. Voor nu kijk ik met een grote glimlach terug op wat er staat. En ga ik verder met alle andere mooie dingen waar ik druk mee ben: mijn werk als freelance marketeer, mijn gezin, mijn leven op onze boerderij, mijn lieve hondje, mijn familie en vrienden en onze airbnb. Ik hoef niet stil te zitten dus 😉

De webshop blijft overigens gewoon open. Mijn collectie is immers tijdloos. Dus je kunt gewoon blijven shoppen uit de huidige collectie. Neem vooral een kijkje in de webshop.

Liefs, bedankt en geniet van de kleine dingen om je heen!

Marjolein (Elisabeth) in ‘t Veld – Schouten
(Voor wie altijd dacht dat er ook een Elisabeth bestond. Nee, that’s also me)

 

De waardering van www.marjoleinelisabeth.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 305 reviews.
This website only uses analytical cookies (anonymised) and functional cookies.