ME is seriously good!

ME is seriously good!

Volgens platform Seriously Good is Marjolein Elisabeth ‘good to wear’. Omdat onze stijl goed is én omdat we goed nadenken over welke impact ons proces heeft op de omgeving. Leuk toch? Wij zijn super blij dat dit platform ons op deze manier omarmt!

Maar Seriously Good is om veel meer redenen een bezoekje waard. Het laat namelijk heel breed zien wat zij ‘seriously good’ vinden: kleding, cosmetica, reizen, speelgoed, gezondheid. In blogs, artikelen en productoverzichten. Zodat jij kunt kiezen voor datgene waar jij in gelooft. Doel is mensen bewuster te laten zijn van de keuzes die ze maken.

ME noemt haar goede manier van werken ook ‘bewust ondernemen’. ME is namelijk geen wereldverbeteraar maar probeert wel alles zo menselijk, efficiënt en eerlijk mogelijk te doen. Gedurende het gehele proces, van idee tot verkoop. Zo wordt de kleding gemaakt in Europa, onder goede arbeidsomstandigheden, stoffen komen ook uit goede fabrieken en zijn zoveel mogelijk gemaakt van natuurlijke materialen en/of materialen die lang mee gaan.

Meer lezen over de manier waarop Marjolein Elisabeth rekening houdt met haar omgeving? Kijk dan verder op de site.

Liefs, Marjolein

De waardering van www.marjoleinelisabeth.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 302 reviews.
This website only uses analytical cookies (anonymised) and functional cookies.